Проучване сочи, че Найджъл Фараж от Reform UK е най-популярният

...
Проучване сочи, че Найджъл Фараж от Reform UK е най-популярният
Коментари Харесай

Проучване сочи, че Найджъл Фараж е най-добрият избор за наследник на Риши Сунак като лидер на торите

Проучване сочи, че Найджъл Фараж от Reform UK е най-популярният вид за правоприемник на английския министър председател Риши Сунак като водач на консерваторите, в случай че лейбъристите завоюват Обединеното кралство общи избори.

Проучването на Редфийлд и Уилтън, извършено за The Independent, интервюира 2000 възрастни в сряда и четвъртък и сподели, че 19 % от хората считат, че господин Фараж би трябвало да поеме поста от господин Сунак, с 22 на 100 от 2019 интервюирани консервативни гласоподаватели са съгласни.

Проучването предложи шест други имена – Пени Мордаунт (15 процента), Джеймс Клевърли (6 процента), Кеми Баденок (5 процента), Суела Брейвърман (4 на 100 процент), Прити Пател (2 процента) и Робърт Дженрик (1 процент).

Най-голямата част (48 процента) от интервюираните споделиха, че не знаят кой би трябвало да размени господин Сунак като водач на консерваторите.

За да прибавим към тревожните изследвания за торите, 37 % от интервюираните хора споделиха, че партията Reform UK би трябвало да размени консерваторит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР