Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът

...
Проучване, проведено от японски учени, успя да установи, че президентът
Коментари Харесай

Японски учени: Путин има няколко двойника

Проучване, извършено от японски учени, съумя да откри, че президентът на Русия Владимир Путин в реалност има няколко двойници, които употребява за разнообразни събития и мероприятия.
Прочетете още
Авторите на проучването са достигнали до това умозаключение, откакто са употребявали разнообразни телевизионни фрагменти на съветския държавен глава, в които са сравнили гласа и походката му чрез технология за лицево различаване благодарение на изкуствен интелект. Крайният резултат от извършените опити установил, че Путин разполага с „ няколко “ двойници, които участват на избрани обществени изяви.

Изследването установи, че всеки един от тях има личен неповторим глас и обноски.

Така, да вземем за пример, било открито, че по време на честванията във връзка Деня на успеха на Червения площад на 9 май т.г. е участвал същинският президент на Русия, до момента в който Путин, който посети Кримския мост преди 10 месеца, е „ отговарял на оригинала “ на 53 %, написа " Дейли мейл ".

Появата на Путин на фронта в окупирания Мариупол през март пък е бил меродавен на към 40% по отношение на лицевото различаване на Путин от Червения площад, сочи анализът, който установил също, че има единствено 18% подобие сред „ Путин от Кримския мост “ и „ Путин от Мариупол “.

В отчета се показва, че съветският президент има най-малко двама двойници.

„ Освен разликата в произнасянето на звука „ s “, има  разлика и в произнасянето на „ pa “ и „ si “, споделят още откривателите.

„ Има разлика в изискванията, които е изработен записът, само че въпреки всичко е извънредно рядко да има толкоз огромна разлика ", споделя специалистът Муцутоши Мураока.

„ Вероятността тези два гласа да принадлежат на разнообразни хора е огромна “, показват още японските откриватели.

Докладът показва, че Путин употребява свои двойници поради високия риск от убийството му и водената от него война в Украйна.

Според тях е употребен и двойник при визитата му в завода за хеликоптери в Сибир през март.

„ Двойникът изнесе 30-минутната тирада в действителност удивително “, споделиха феновете на TBS NEWS DIG.

След визитата му в завода се появиха спекулации, че това е двойник на Путин. 

Мъжът, който е бил на посещаване в завода, размахвал ръце и неведнъж докосвал носа си. Подобни придвижвания не са присъщи за Владимир Путин. 

Бившият сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Сергей Жирнов също заподозря, че двойник на Путин е бил в Сибир. Той забелязал, че мъжът не се страхувал от непосредствен контакт с хора за разлика от президента на Русия, който е по-предпазлив.

 Слуховете, че Путин употребява свои двойници изобилстват, до момента в който други настояват пък, че страда от сериозен здравословен проблем.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР