Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за повечето

...
Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за повечето
Коментари Харесай

Това е любимата секс поза на 29% от жените! Докарва им огромно удоволствие

Проучване на учени отговори на един от най-любопитните за множеството мъже, а и за някои дами въпрос – коя е обичаната секс поза на представителките на нежния пол.
Днес ще ви разкрием и класацията с позите в секса, които най-вече харесват на дамите. При съществуването на Кама сутра и всички благоприятни условия, които тя разкрива пред нас с концепциите си, надали е елементарно сами да се досетите коя е позата, която всяка жена избира.
Последната направена анкета от специфична организация обаче демонстрира, че една позиция е любимец измежду дамите с цели 29%.
Става въпрос за "мисионерската " поза.
Веднага след нея обаче в класацията се подрежда „ задната” или по-известната като „ кучешка” поза. 27% от интервюираните дами Са дали своят вот за нея и са споделили, че това е най-хубавия метод да се отърват от напрежението и да доближат о оргазъм
Третото място е завладяно от друга относително обичайната поза. С 19% на тази позиция се подрежда „ Ездачката”. Явно не дребен % от дамите обичат те да управляват нещата в спалнята и това ги възбужда.
Проучването е направено измежду 2000 дами, които са решили да разкрият повече за половия си живот.
Според специалиста Анабел Найт доста девойки обичат „ мисионерската”, тъй като изисква повече контакт с половинката и участва моментът „ тяло в тяло – кожа в кожа”.
Много от дамите признават, че в тази позиция се усещат по-романтично и някак свързани с половинката, а в това време това ги възбужда в допълнение.
Въпреки че това не е най-хубавата позиция, с цел да може да си поиграете и с клитора, само че очевидно това не пречи на представителките на нежния пол да доближат до сюблимния миг.
В изследването 51% от дамите са признали, че най-страстно им се вижда да вършат секс в кухнята. А 47% пък залагат на колата. Цели 14% пък споделят, че биха били палави на работното място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР