Проучване на Пентагона, публикувано в петък, което изследва докладвани наблюдения

...
Проучване на Пентагона, публикувано в петък, което изследва докладвани наблюдения
Коментари Харесай

Няма доказателства за извънземни или извънземен живот, установява проучване на Пентагона за НЛО

Проучване на Пентагона, оповестено в петък, което изследва докладвани наблюдения на НЛО през съвсем предишния век, не открива доказателства за извънземни или извънземен разсъдък.

Заключението е в сходство с предишните старания на държавното управление на Съединени американски щати да оцени точността на изказванията, които са привличали публичното внимание от десетилетия.

Проучването от Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни на Министерството на защитата проучва Съединени американски щати държавни следствия от 1945 година на докладвани наблюдения на неидентифицирани аномални феномени, по-популярни като НЛО.

Той не откри доказателства, че някое от тях включва признаци на извънземен живот или че държавното управление на Съединени американски щати и частни компании са обърнали- е основал извънземна технология и е заговорничил да я скрие от обществеността.


 

Той разсея изказванията, да вземем за пример, че някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ е взел участие в ръководството на придвижването и експериментирането с извънземни технологии и каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР