Проучване на екзит пол отрежда на Путин 73,9 процента от

...
Проучване на екзит пол отрежда на Путин 73,9 процента от
Коментари Харесай

Леш В Бъкингам! Вижте Само Коя Ще Е Новата Английска Кралица! Народът Не Може Да Повярва Какво Се Случва

Проучване на екзит пол отрежда на Путин 73,9 % от гласовете, съобщи Франс прес. На изборите през 2012 година Путин получи 63,60%.

На второ място се подрежда претендентът на Комунистическата партия Павел Грудинин с 15,9%, трети е националистът Владимир Жириновски.

Другите претенденти демонстрират скромни резултати: Ксения Собчак - 2,5%, Явлински - 1,6%, Борис Титов - 1.1%, Сергей Бабурин - 1.0%, Максим Сурайкин - 0,8% ", сочи изследване на екзит пол. В него се показва още, че невалидните бюлетини са 1.2%.

Владимир Путин гласоподава рано тази заран в Москва. На въпрос какъв % от гласовете ще считате за триумф, той съобщи: Този, който дава право да се извършва длъжността президент.

В отговор на въпрос, дали да гласоподава за себе си е неловко или пък директно сили, той сподели: Защо мъчно? Аз съм убеден в правилността на нашата стратегия.

Победата на Путин беше предстояща. След непризнатата от интернационалната общественост анексия на Крим преди 4 години, неговият рейтинг стигна върхови равнища от към 80% утвърждение. Путин се кандидатира на тези избори точно с лозунга " Силен президент, мощна Русия ".

Няма данни компютърна офанзива от рано тази заран да е оказала въздействие върху работата на Централната изборна комисия. Избирателният ден мина при висока изборна интензивност. По данни на ЦИК от 18 ч. московско време (17 ч. българско време) изборната интензивност е била 59,97 %. Това е два часа преди затварянето на изборните секции в Западна Русия. В Москва са дали своят вот близо 60% от популацията. Централната изборна комисия разгласи, че не е получавала данни за съществени нарушавания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР