Проучване на британска мобилна платформа за търсене на работа Job

...
Проучване на британска мобилна платформа за търсене на работа Job
Коментари Харесай

Това е най-доброто време за кандидатстване за нова работа

Проучване на английска мобилна платформа за търсене на работа Job Today разкри най-хубавото време, статистически, за кандидатстване за нова работа, написа Marie Claire.

Наблюдението показва, че в 9 сутринта в сряда е съвършеното време за впускане в търсене на нова позиция и кандидатстването в този часови пояс и в този съответен ден постоянно довежда до позвъняване за изявление в границите на 24 часа.

Job Today е открило, че 17% от работодателите избират да разгласяват нова публикация за работа в третия ден от седмицата и 47% от изпратилите автобиография в същия този ден са били поканени на изявление единствено 24 часа, откакто обявата е била оповестена.

В Китай оферират 4-дневна работна седмица

Защо хората са по-щастливи към три и половина следобяд

Изследването е разкрило още, че дамите са по-взискателни, когато става въпрос за нова работа, до момента в който мъжете не толкоз – с 20% по-малко, с цел да сме статистически точни.

ТОП 5 НА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА СТРЕС В ОФИСА - СНИМКИ

Въпреки данните от проучването обаче, един от създателите на Job Today, Полина Монтано, предлага претендентите за нова работа да изпращат своята автобиография в първата част от седмицата и, по опция, в утринните часове.

"Проучването ни демонстрира, че до обяд в сряда работодателите стартират да получават напор от автобиографии, тъй че за какво не твоята да е измежду първите прегледани “.

68% от компаниите в България не могат да запълнят свободните си позиции

Хората на 25 година в никакъв случай няма да имат сигурна работа

Бизнесът: Няма кой да работи, да отворим вратата за имигранти

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР