Проучване дали са склонни да сменят отоплението с твърдо гориво

...
Проучване дали са склонни да сменят отоплението с твърдо гориво
Коментари Харесай

Искат ли климатици и пелети вместо дърва, питат жителите на ...

Проучване дали са склонни да сменят отоплението с твърдо гориво с различно екологично, стартира във всички обитаеми места на община Димитровград. Става въпрос за събиране на информация за съществуване или липса на интерес, с цел да може Общината,  да кандидатства по новата стратегия „ Околно среда “.

За да се кандидатства е належащо в  най-кратки периоди да се събере  предварителна информация за броя и желанията на хората да сметят кюмбетата с климатици или печки с пелети. 

Желаещите би трябвало да попълнят заявление. То е единствено за желание и не никого да аплайват за замяна на отоплителните уреди. Подадената информация ще подкрепи доста общината за пускане на процеса и аргументация на потребностите на общината от нови отоплителни уреди.

Информацията може да бъде предоставена от жителите  до 31 януари 2023 година по един от следните способи:

- да бъде попълнена непосредствено онлайн на страницата на община Димитровград -  

- на книжен притежател на следния адрес: 6400, гр. Димитровград, община Димитровград, бул. “Г. С. Раковски ” № 15, Гише № 1 „ ДЕЛОВОДСТВО и ИНФОРМАЦИЯ “, всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа. Попълнените заявки за желание могат да се изпращат като писма или да се оставят напряко на Гишето без да се завеждат публично (моля, разпечатайте заявката под статията). 

В Димитровград към този момент се осъществя едни план на по- чист въздух, по който  много  домакинства смениха печките на твърдо гориво с климатици и котли с пелети. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР