Проучва се възможността за монтиране на камери за видеонаблюдение по

...
Проучва се възможността за монтиране на камери за видеонаблюдение по
Коментари Харесай

Подсилват видеонаблюдението на ключови места в града

Проучва се опцията за монтиране на камери за видеонаблюдение по ул. " Отец Паисий " и " Иван Вазов ". Новината за читателите на Plovdiv24.bg съобщи  шефът на " Общинска защита " Александър Стайков.

По думите му сега тече подготовка и проучвателни процеси на трасетата за квартал " Капана ", където се чака да бъдат включени нови 20 - 25 камери с алтернатива за разширение на мрежата. " Коментираме слагане на повече камери и в Стария град ", показа още той.

През годината се чака с видеонаблюдение да се снабди и подлезът от северната страна на Тунела, по-известен измежду пловдивчани като подлезът с лъвчето. Той се явява директна връзка сред квартала на креативните промишлености и архитектурно-историческия резерват Старинен Пловдив, само че е измежду " обичаните " обекти на вандалите в града под тепетата. 

" Голям проблем ни е. На няколко пъти ремонтираме този подлез. Направихме изложбени пространства, за жалост е непрекъснат обект на вандали ", разяснява обстановката кметът и разясни, че тъкмо заради тази причина през годината там ще се инсталират камери. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР