Проучете факторите, които движат крипто инвестициите, и най-добрите монети, които

...
Проучете факторите, които движат крипто инвестициите, и най-добрите монети, които
Коментари Харесай

Водещите фактори, които движат крипто инвестициите; плюс най-добрите монети, които да разгледате сега

Проучете факторите, които движат крипто вложенията, и най-хубавите монети, които да разгледате през октомври: Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA).

Макар че вложенията в криптовалути се дефинират от разнообразни фактори, три монети, които си коства да бъдат прегледани съгласно анализаторите, са Litecoin (LTC) , VC Spectra (SPCT) и Cardano (ADA) .

Стратегическото партньорство на Litecoin е обещаващо. По сходен метод VC Spectra предлага добър капацитет за напредък. Освен това, стейкингът на Cardano го прави привлекателна капиталова алтернатива.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <



Фактори, определящи крипто вложенията

  • Пазарна капитализация: Общата стойност и евентуалният напредък на дадена криптовалута оказват въздействие върху решенията на вложителите.
  • Предлагането на монети: Недостигът може да подтиква търсенето и да усили цената на даден цифров актив.
  • Бели книги: Подробни документи, в които се разказват технологията, концепцията и екипът зад даден план за криптовалута, с цел да се привлекат вложители.
  • Функционалност: Практическото приложение и изгодите от дадена криптовалута усилват капацитета ѝ за приемане и подтикват вложенията.
  • Разработки в региона на криптовалутите: Текущият прогрес в технологиите и разработките в региона на криптовалутите способстват за доверието на вложителите и интереса към пазара.

Прогноза за цената на Litecoin: Стратегическо партньорство подхранва позитивната прогноза за цената на LTC

На 10 октомври 2023 година Litecoin (LTC) се включи в X, с цел да разгласи забележителен стадий – обработката на 180-милионната си транзакция . Ключов катализатор, задвижващ този скок на транзакциите с Litecoin (LTC), може да се припише на стратегическото партньорство с BitPay – съдействие, което в този момент е отговорно за улеснението на съвсем една трета от всички потребителски транзакции, осъществявани благодарение на Litecoin (LTC).

За страдание, новината за Litecoin беше последвана от 2.26% спад на Litecoin (LTC) от $62.68 до $61.26 в границите на 24 часа. Общото мечо положение на пазара продължи да потиска предстоящото влияние на новината за Litecoin върху цената му. Това в допълнение докара до още един спад на Litecoin (LTC) от $61.26 до $60.75 сред 10 и 12 октомври.

Въпреки че тази последна вест за Litecoin към момента не е в положение да обърне настоящия низходящ тренд на LTC, вложителите резервират доверието си в алткойна заради неговия транзакционен стадий, който демонстрира засилено световно приемане .

В резултат на това водещите анализатори на криптовалути предвиждат, че Litecoin ( LTC) може да доближи цена от $64.54 до 2024 година

VC Spectra (SPCT): Голяма опция за инвестиция

Крипто вложителите постоянно са в търсене на идната огромна опция, а една от монетите, които в последно време провокират огромен хайп, е VC Spectra (SPCT) . С нейната обществена предварителна продажба, която се издига до нови висоти, доста анализатори решително акцентират VC Spectra една от най-хубавите крипто вложения през 2023 г .

Това, което отличава VC Spectra (SPCT) , е нейната конструкция като децентрализиран хедж фонд . Този фонд влага в обещаващи блокчейн стартъпи, като предлага на вложителите опция да вземат участие. Като прави задълбочена сложна инспекция на всеки план, VC Spectra подсигурява, че се вършат вложения със солидни основи и висок капацитет за триумф.

За да улесни другите функционалности в границите на протокола, VC Spectra вкара токена Spectra (SPCT) като собствен функционален токен. Изграден по стандарта BRC-20 и съчетаем с множеството портфейли на Ethereum, SPCT разрешава на притежателите си да вземат участие в гласуването и да получават награди, като да вземем за пример извънреден достъп до нови ICO.

Освен това неотдавнашните развития в допълнение подтикнаха известността на VC Spectra. Досега в обществената си предварителна продажба SPCT претърпя незабравим скок в стадий 3, като утрои цената си и доближи $0.044 . Забележително е, че тези, които купуват SPCT токени на този стадий, се възползват и от великодушен 100% бонус при депозит.

Според мнозина запалянковците на VC Spectra имат съображение да се вълнуват. Прогнозите на промишлеността сочат, че в случай че SPCT токените доближат $0.080 до края на предварителната продажба, вложителите могат да осъществят впечатляващ скок от 82%. Този забележителен капацитет за напредък се усилва още повече, когато SPCT токените навлязат в главните тържища

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Прогноза за цената на Cardano: Прогноза за бъдещето

На 28 септември 2023 година StakingRewards, изчерпателен стейкинг агрегатор на данни, разгласява отчет, в който разкри, че в голям брой стейкинг платформи са стейкнати обилни 22.4 милиарда токена Cardano (ADA) . Забележително е, че притежателите в допълнение са нараснали тази цифра, като са заложили още 550 милиона ADA токена, което е докара до нов 90-дневен връх от 22.95 милиарда .

Тази неотдавнашна вест за Cardano (ADA) докара до скок на цената на токена с 4.17% . В рамките на 24 часа цената на Cardano (ADA) се усили от $0.24 на $0.25 . След това Cardano (ADA) претърпя незначителни съмнения сред 28 септември и 12 октомври, когато ADA се намали последователно от $0.26 до $0.24 , което представляваше 7.6% спад в цената му.

Въпреки незначителните ценови битки на Cardano (ADA), увеличението на интензивността на стейкинга, както е посочено в новините за Cardano (ADA), демонстрира, че вложителите са уверени в дълготрайните вероятности на плана.

Нещо повече, с изключение на позитивното въздействие на новините за Cardano ADA, вложителите могат да разчитат и на прогнозите на анализаторите за Cardano (ADA). Те плануват цената на токена да доближи $0.29 преди края на 2023 година

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР