„Протягаме ръка към това да започнем един наистина конструктивен диалог

...
„Протягаме ръка към това да започнем един наистина конструктивен диалог
Коментари Харесай

Лена Бориславова нареди Петков сред върховните лидери: При Ким Чен-ун и Али Хаменей

„ Протягаме ръка към това да стартираме един в действителност градивен разговор със Северна Македония. Надграждаме съществуващата рамка с това да образуваме 5 работни групи, за които към този момент знаете. Посещението на Весела Чернева е част от подготовката за този развой. Предстои среща сред двамата висши, двамата представляващи България и Северна Македония, тъй че да стартира този развой най-сетне да се случва “. Това разгласи в края на първото за годината съвещание на Министерски съвет шефът на кабинета Лена Бориславова.

Самата Бориславова наподобява се усети, че определянето на Петков като висш идва прекомерно. И действително е права, тъй като това не е широкоразпространена купа в модерната политика. Реално сега в клуба на огромните страни, единствено две се управляват от висши водачи – Иран от Али Хаменей и Северна Корея от Ким Чен-ун.

Исторически висши водачи са били Адолф Хитлер в нацистка Германия, Бенито Мусолини в Италия и Йосиф Сталин в Съюз на съветските социалистически републики.

Титлата е известна и в поредицата „ Междузвездни войни “, където я носят Асаж Вентрес, Сноук и Кайло Рен.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР