Процесорът е отличен в категория Компютърен хардуер и компонентиAMD Ryzen

...
Процесорът е отличен в категория Компютърен хардуер и компонентиAMD Ryzen
Коментари Харесай

Ryzen Threadripper 1950X е топ иновация на CES 2018

Процесорът е отличен в категория Компютърен хардуер и съставни елементи

AMD Ryzen Threadripper 1950X с архитектура Zen поддържа 16 ядра и 32 влакна

Високопроизводителният процесор за запалянковци Ryzen Threadripper 1950X завоюва премията за най-хубава иновация на идното ревю CES 2018 в категорията „ Компютърен хардуер и съставни елементи “, заяви AMD.

Продуктите, участващи в тази влиятелна стратегия, се правят оценка от жури от самостоятелни промишлени дизайнери, инженери и представители на ИТ медиите, които отличават забележителни достижения в дизайна и инженерното планиране в региона на потребителската електроника в общо 28 категории.
още по тематиката
Като един мощен чип за всичко, построен за потребностите на разработчици, професионални основатели на наличие и запалянковци, процесорът AMD Ryzen Threadripper 1950X поддържа 16 ядра и 32 влакна и обезпечава върхова продуктивност, основана на архитектурата Zen.

Наградите за нововъведения на CES се спонсорират от Асоциацията за потребителски технологии (CTA), притежател и продуцент на CES – водещо ревю за потребителска електроника, което се организира от 1976 година насам.

Процесорът AMD Ryzen Threadripper 1950X ще бъде показан на CES 2018 от 9 до 12 януари 2018 година в Лас Вегас, щата Невада, Съединени американски щати. Носителите на премиите „ Най-добра иновация “ следва да бъдат изложени на авансово събитие, което ще се организира през ноември в Метрополитън павилион, Ню Йорк.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР