Процесите, които се случват в България, не започват от сега.

...
Процесите, които се случват в България, не започват от сега.
Коментари Харесай

Политическата пиарка Ивет остро: Задкулисието си пълзи

" Процесите, които се случват в България, не стартират от в този момент. Като странични наблюдаващи оставаме с усещането, че в " ресторант " България " покупко-продажбите от дълго време текат под масата и са естествено продължение на сделки на разнообразни равнища. Но ние нямаме достъп до това, до момента в който не излезе някой запис ". Това сподели пред БНР Ивет Добромирова, пиар и публицист. И добави, че с полуистини и с ловко замазване на безспорни обстоятелства нещата си не престават както досега. 

По думите ѝ за външен напън върху страната ни може да се приказва в тази ситуация с отстраняването на Стефан Янев от поста боен министър: 

" Заради изказване, че протичащото се в Украйна не е война, а военна интервенция. Това беше скандално негово изявление, което съвпадаше с това, което говореше формален Кремъл. Но той не беше освободен незабавно след изявлението ". 

Временно Добромирова е работила за фондация " Америка за България ", само че уточни, че ролята на фондацията е пресилена, само че не и маловажна - тъй като финансира основни неправителствени организации и медии: 

" Връзка сред тези неща не може да няма. Няма по какъв начин парите да нямат отношение към протичащото се. Всеки голям исторически транзиционен интервал, политически, в България минава през промяната на идването на огромни траншове пари ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР