Процесът за подкуп на 6 май срещу сенатор Боб Менендес

...
Процесът за подкуп на 6 май срещу сенатор Боб Менендес
Коментари Харесай

Съпругата на сенатор Боб Менендес иска отложен процес по дело за подкуп, позовавайки се на „сериозно медицинско състояние“

Процесът за рушвет на 6 май против сенатор Боб Менендес от Ню Джърси и брачната половинка му Надин може да бъде отсрочен с месеци, откакто Надин Менендес изиска отсрочване за справяне с здравно положение.

Адвокатите на Надин Менендес споделиха в писмо до съдията по делото, че тя страда от „ съществено здравно положение, което ще изисква хирургична процедура в идващите четири до шест седмици, както и вероятно доста следене и лекуване за възобновяване. "

В правосъдна документи държавното управление сподели, че не възразява против настояването и предложи процесът вместо това да се организира през юли или август.

скица за подкупване, съгласно която Менендес и брачната половинка му са приемали пари в брой, златни кюлчета и други дарове в подмяна на бизнес и правни услуги. Двамата са упрекнати в скрит план за потребление на властта на сенатора като началник на сенатската комисия по външни връзки в интерес на египетското и катарското държавно управление и подкрепяне на предприемачите, които са упрекнати в т...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР