Процесът за импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп приключи.

...
Процесът за импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп приключи.
Коментари Харесай

Тръмп беше оправдан, но украинската сага далеч не е приключила

Процесът за импийчмънт на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп завърши. Т. нар. украинска сага обаче надалеч не е приключила.

Обстоятелствата към пазарлъците на Тръмп с Украйна, свързани най-много с външнополитическите интриги, заплетени от неговия персонален юрист Руди Джулиани, остават недоизяснени макар оправдаването му от Сената през вчерашния ден.

Президентът стартира акцията си за преизбиране, оставяйки зад тила си обвиняванията, заплашващи неговото политическо завещание, само че е единствено въпрос на време да изплуват нови обстоятелства, документи и очевидци, в това число разкритията в една нова книга на Джон Болтън - някогашния му консултант по националната сигурност.

Това може да докара до започване на дълготрайно следствие, чийто край няма да се вижда на хозиронта. Това ще остави въпросите за държанието на президента настоящи до изборите през ноември. Именно подобен незаглъхващ отзив Тръмп и неговите съпартийци републиканци се опитваха да избегнат, като отхвърлиха дълъг развой за импийчмънт.

" Все повече неща ще излизат на бял свят всеки ден, и те към този момент излизат всеки ден и всяка седмица ", сподели ръководителят на комисията по разузнаването към Камарата на представителите Адам Шиф в изявление за АП през вчерашния ден.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР