Процесът срещу спечелилия Оскар Куба Гудинг-младши по обвинения, че е

...
Процесът срещу спечелилия Оскар Куба Гудинг-младши по обвинения, че е
Коментари Харесай

Процесът срещу Куба Гудинг за опипване на жена е отложен

Процесът против спечелилия Оскар Куба Гудинг- младши по обвинявания, че е опипвал жена в Ню Йорк , беше отсрочен във вторник за идващия месец , откакто прокурорите желаеха повече време за подготовката по делото.

Процесът против звездата от " Джери Магуайър " трябваше да стартира във вторник, само че държавният углавен съд почете настояването на прокуратурата той да бъде отсрочен до 10 октомври. Адвокатът на Гудинг Марк Хелер сподели пред кореспонденти след късото чуване, че е извънредно убеден, че казусът ще бъде преустановен, като разказа обвиняванията като „ изцяло неоснователни “.



" Сигурни сме, че това ще се трансформира в характерен случай за придвижването #NotMe ", сподели той, употребявайки термин, който той вкара, с цел да се отнася до известни персони, които са лъжливо упрекнати в полови закононарушения.

51-годишният Гудинг е упрекнат, че е сграбчил гърдата на жена без нейното единодушие в бар в Манхатън през нощта през юни . Той е упрекнат в принудително допиране и в случай че бъде приет за отговорен, може да получи до една година затвор.

Гудинг завоюва премия на Оскар през 1997 година за представянето си в „ Джери Магуайър “.

Наскоро той игра ОДжей Симпсън в „ The People vs OJ Simpson: American Crime Story “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР