Процесът по продажбата на Челси ще бъде подновен, след като

...
Процесът по продажбата на Челси ще бъде подновен, след като
Коментари Харесай

“Челски“ отново се продава

Процесът по продажбата на " Челси " ще бъде възобновен, откакто държавното управление на Англия е дало " зелена светлина ", макар глобите против Роман Абрамович. 55-годишният съветски олигарх разгласи, че напуща клуба единствено няколко дни след началото на войната в Украйна. Той е считан за доближен на Владимир Путин.

Преди няколко дни Абрамович попадна в листата на руснаците, чиито активи бяха замразени като част от глобите на Обединеното кралство.

" Челси " получи специфичен лиценз до 31 май, с който може да продължи да действа, само че нощес стана ясно, че сметките на клуба са запорирани. Добрата вест за " сините " е, че са почнали диалози сред английското държавно управление и компанията, която е ангажирана с продажбата на клуба. " The Athletic " твърди, че процесът ще бъде възобновен и ще продължи по проект, както преди глобите против Абрамович.
Сделката може да бъде приключена в границите на 4 или 6 седмици. Има интерес от няколко евентуални купувача, само че към момента няма публична оферта, написа още изданието.
Твърди се още, че държавното управление ще позволи продажбата, само че единствено в случай че Абрамович потвърди, че няма да се облагодетелства персонално от транзакцията ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР