Процесът по обсъждане на ефектите от сделката между Activision Blizzard

...
Процесът по обсъждане на ефектите от сделката между Activision Blizzard
Коментари Харесай

Стана ясно в какво съотношение се е продал PS4 спрямо Xbox One

Процесът по разискване на резултатите от договорката сред Activision Blizzard и Microsoft върху гейм промишлеността се оказа същинско богатство за медиите и геймърите. В момента тече чуване на представители на промишлеността в няколко страни, като този развой в Бразилия е открит за всички. Така от него разбрахме разнообразни неща. Като да вземем за пример за страховете на Sony, че Microsoft ще направи недосегаем Call of Duty за PlayStation. От същото разискване пристигна за следващ път и уверението, че Microsoft нямат такова желание и нещо, което мнозина с изключение на Sony схващат като че ли: американската компания просто финансовата полза за това. Стана явен и различен боязън на Sony, и една неуместна загадка. Японците са толкоз уплашени от Xbox Game Pass и сходни абонаментни услуги, че плащали на някои разработчици в допълнение единствено и единствено да не разгласяват игрите си в конкурентни на PlayStation Plus услуги. Твърдението пристигна от страна на Microsoft и звучи като че ли си заслужава в допълнение следствие, тъй като това несъмнено звучи, като антиконкурентна процедура.

Тази седмица от същото място пристигна друга любопитна вест и тя е обвързвана с предходното конзолно потомство на Microsoft и Sony.

Стартът на Xbox One напълно не беше съвършен и това дори беше прието от шефа на Xbox. Както знаете, до 2016 Microsoft подаваше постоянна информация за продажбите на своята подпора, само че това беше и последната година за това. Така действително ние не можеше да получаваме действителната картина за „състезанието“ сред PlayStation 4 и Xbox One, въпреки и импровизирано да се знаеше, че Sony продава по-добре своята машина. От на Microsoft пред бразилските регулатори излиза наяве, че PS4 конзолите са се продали допълнително от два пъти по-добре от Xbox One по време на виталния си цикъл.

Редица разбори от последите години нареждаха Xbox One като третата най-добре продаваща се подпора в света след Nintendo Switch и сегашното изказване на Microsoft съответствува с тези разбори.

„Sony надминава Microsoft във връзка с конзолните продажби и инсталационната база, като са продали над два пъти повече PlayStation-и от Xbox машини от последната генерация“, цитират The Verge документ, оповестен от бразилските държавни органи.

Медията показва, че Sony към този момент не дават информация по отношение на продажбите за конзолата си от предходното си потомство и последните числа тук навеждат на догатката, че компанията е продала към 117.2 млн. конзоли, а съдейки по изказванието на американската компания, Microsoft би трябвало да са продали към 58.5 милиона Xbox One машини. За съпоставяне, посочената за втората най-успешна подпора от предходното хардуерно потомство – Nintendo Switch – сега може да се похвали с над 111 милиона продадени бройки. Предвид, че портативната подпора на Nintendo е надалеч от края на виталния си цикъл значи, че тя най-вероятно ще задмине и PlayStation 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР