Процесът по издаване на регистрационни табели се следи ежедневно и

...
Процесът по издаване на регистрационни табели се следи ежедневно и
Коментари Харесай

Вместо РВ: Какъв ще бъде новият код за номерата на колите в ...

Процесът по издаване на регистрационни табели се следи всекидневно и навреме, преди привършване на въведената сега комбинациите от букви за серии на кода за регистрация за област Пловдив - „ РВ “, от ГДНП ще бъдат избрани други букви за буквения код на регистрационните номера, тъй че да няма нарушаване в естествения темп на процеса по издаване на регистрационни табели  в бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР - Пловдив.  Това се споделя в формален отговор на началника на КАТ-Пловдив гл. инсп. Йордан Милушев на питане на " Марица ". 



Припомняме, че по-рано през днешния ден четец на медията сигнализира, че номерата с код РВ са на изчерпване, като съгласно негова прогноза ще стигнат за една календарна година. 

" Съгласно чл.24, ал.1 от разпоредба № I-45 от 24 март 2000 година за вписване, доклад, прекъсване от придвижване и стартиране в придвижване, краткотрайно лишаване, преустановяване и възобновяване на регистрацията на моторните транспортни средства и ремаркета, теглени от тях, и реда за даване на данни за записаните пътни транспортни средства регистрационният номер се състои от буквен код за регистрация - една или композиция от две букви; следващ номер - четирицифрена композиция на числата от 0 до 9 и серия - една или композиция от две букви. Съгласно алинея 2 буквеният код за регистрация и употребяваните серии се дефинират от Главна дирекция „ Национална полиция “, се споделя още в формалния отговор. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР