Процесът по импийчмънт на бившия президент на Америка Доналд Тръмп

...
Процесът по импийчмънт на бившия президент на Америка Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп - разочарован от адвокатите си

" Процесът по импийчмънт на някогашния президент на Америка Доналд Тръмп в американския Сенат ще раздра страната. " Това мнение изрази юристът на някогашния държавен глава Дейвид Шон, говорейки в горната камара на законодателната власт, осведоми ТАСС. Той разкритикува прокурорите от следената от демократите Камара на представителите на Конгреса. „ Те ни споделят, че вършат този развой в името на единството, само че не желаят единение “, споделя Шон, обвинявайки ги в „ чиста, груба, неправилна пристрастност “. И предложи процесът " да отвори нови и по-сериозни рани в цялата страна ". Шон съобщи, че демократите са склонни да пренебрегват тези, които са дали своят вот за републиканеца през 2016 година акцентира, че " процесът по импийчмънт е опит за " отнемане от право на повече от 74 000 000 американци ", подкрепили републиканците.
Той разкритикува демократите в Камарата на представителите, че упорстват за довеждане докрай на процеса допустимо най-скоро, само че в това време отсрочва предаването по импийчмънта в Сената за 12 дни. " В последна сметка, тук не става въпрос единствено за Доналд Тръмп или за някой обособен човек. А за нашата конституция и корист с импийчмънт за политически цели ", добави той. Друг юрист на някогашния президент - Брус Кастор, който беседва с него - твърди, че в случай че Тръмп в действителност е направил закононарушенията, които му се приписват, щеше да му бъде повдигнато обвиняване .
 Адвокатите на Тръмп: Импийчмънтът е политически спектакъл Адвокатите на Тръмп: Импийчмънтът е политически спектакъл
Адвокатите на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп приканиха Сената да приключи процеса по импийчмънт с претекста, че е конституционно опо...
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е неудовлетворен от метода, по който юристите му се изрекоха на началния стадий от процеса на импийчмънт в Сената на Съединени американски щати, съгласно телевизионния канал CNN. Източници на медията настояват, че някогашният началник на американската администрация е изключително нервиран от работата на юрист Брус Кастор и съвсем му се е извикал. Адвокатът изнесе 48-минутна тирада, в която изложи някои от причините на отбраната. Според вестник " Политико " някогашният американски водач е следил срещата от имението си в Мар-а-Лаго, Флорида.
По-специално той е „ отчаян от внезапното опълчване “ сред метода, по който обвиняването и юристите му показват своите причини ". Според източници на изданието, Тръмп счита, че причините на неговите бранители са излишно объркващи и неразбираеми. Според него, юристите са пропуснали редица благоприятни условия. По-специално Тръмп се надяваше, че отбраната ще покаже някои изображения или видеоклипове на срещата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР