Процесът на пречистване в България започна и добрата новина е,

...
Процесът на пречистване в България започна и добрата новина е,
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: За първи път ще имаме честни и прозрачни избори

Процесът на филтриране в България стартира и положителната вест е, че за първи път изборите ще бъдат почтени и транспарантни, с помощта на напълно машинното гласоподаване. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев в предаването " Беновска пита " по Радио К2.
По време на изявлението беше направена и проява с онлайн симулатора за машинно гласоподаване, който Политическа партия МИР показа.
 Политическа партия МИР сътвори онлайн симулатор за машинно гласоподаване Политическа партия МИР сътвори онлайн симулатор за машинно гласоподаване
Политическа партия МИР сътвори онлайн симулатор за машинно гласоподаване. Той е наличен от всеки един компютър или мобилен телефон и е част от националнат...
" Трябваше да стартираме подготовка за образование на българските жители за машинно гласоподаване, тъй като доста огромна част от тях не знаят по какъв начин се случва това. В момента в България върви тотална операция, че машинното гласоподаване отнемало от 3 до 5 минути, което е безусловно погрешно. Вие сами се убедихте, че ни лиши не повече от 30-40 секунди ", съобщи Симеон Славчев.
Той посочи, че имената на партиите в онлайн симулатора са подредени по азбучен ред и описът ще бъде обновен с същинския номер на изборната бюлетина откакто бъде изтеглен жребият от Централната изборна комисия. След приключването на избора за политическа мощ и преференция приложението на Политическа партия МИР издава и електронна записка за направения избор, която симулира хартиената квитанция на машината за гласоподаване.
" Процесът на филтриране в България стартира. За първи път ние ще имаме почтени и транспарантни избори. Началото на този развой е положено и това е доста значимо ", разяснява още водачът на Политическа партия МИР.
Той добави, че миналата предизборна акция е минала под знака на рестриктивните мерки и спазването на противоепидемичните ограничения. " Сега ще имаме срещи с българските жители. Имаме специалисти от всяка една област в нашите листи и ние залагаме на това, тъй като те ще са хората, които ще вземат решение същинските проблеми. Политическа партия МИР се основата на Морала, Инициативността и Родолюбието. За нас политиката не е самоцел, а механизъм за решаването на действителните проблеми на българските жители и ние гледаме на това като на дълготраен развой ", добави още той.
 Симеон Славчев: Със глобите си Съединени американски щати приготвят плацдарм за отстъплението си от България Симеон Славчев: Със глобите си Съединени американски щати приготвят плацдарм за отстъплението си от България
Съединените американски щати приготвят плацдарм за отстъплението си от България и заради тази причина желаят да се харесат на българскот...
Симеон Славчев посочи, че машинното гласоподаване е първата стъпка към провеждането на почтени избори и даже и българите от чужбина ще могат да бъдат спокойни, че вотът им няма да бъде изопачен.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР