Процентите на коронавирус и грип останаха стабилни през последната седмица

...
Процентите на коронавирус и грип останаха стабилни през последната седмица
Коментари Харесай

UKHSA издава голяма актуализация относно разпространяващите се случаи на грип и Covid в Обединеното кралство - всичко, което трябва да знаете

Процентите на ковид и грип останаха постоянни през последната седмица - само че случаите на хора на възраст 85 и повече години, признати в болница с Covid се усили.

Здравните управляващи споделят, че данните служат като предизвестие, че уязвимите хора към момента са изложени на максимален риск от Covid-19. Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) акцентира, че всеки, който демонстрира някакви признаци на грип или Covid, би трябвало да ограничи контактите си с уязвими хора, като да вземем за пример възрастни хора.

Но признатите в болница с грип понижиха тази седмица през последната, до 2,59 на 100 000. UKHSA споделя, че това е в диапазона на ниско влияние, само че прибавя, че британците не би трябвало да се самодоволстват и да продължат да подхващат ограничения за отбрана на разпространяването на заболявания.

Д-р Мери Рамзи, шеф на стратегиите за публично здраве в UKHSA, сподели " Докладът от тази седмица демонстрира, че грипът и Covid-19 са останали постоянни. Въпреки това виждаме леко уве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР