Процентът на машините за гласуване, които са излезли от строя

...
Процентът на машините за гласуване, които са излезли от строя
Коментари Харесай

ТАСС ни хвали, че гласуваме с машини, в район Триадица в София имаше много променени секции

Процентът на машините за гласоподаване, които са излезли от строя е нищожен (към момента са минали на книжен вот). Президентът се надява след изборите да бъде формирано устойчиво държавно управление, а водачите на опозицията – да се осъществят задълбочени промени. Това се споделя в репортаж на ТАСС за предварителните парламентарни избори у нас, написа БГНЕС.

Интересен факт е, че в регион " Триадица " в София има много разбърквания на секции и надлежно неодобрение. На няколко пъти във Facebook страницата на региона беше конкретизирано гласоподавателите да ревизират къде е секцията им - ето по какъв начин:

- На уеб страницата на Групово дело „ ГРАО “: www.grao.bg/elections/

- Чрез SMS или по телефон:
 Избирател в Лондон пуснал смарткарта вместо квитанция с вота си в урна Избирател в Лондон пуснал смарткарта вместо квитанция с вота си в урна
Избирател в една от секциите в Лондон се е объркал и вместо контролната квитанция от машинното гласоподаване е пуснал в кутията за отрязъцит...

- На обединен номер 18429 и за трите мобилни оператора. В текста на SMS се изписват само десетте числа на ЕГН. Системата връща SMS с номера и адреса на изборната секция за прелюдия ЕГН.

- Чрез позвъняване на стационарен номер: Избира 0800 1 4726, безвъзмезден за цялата страна.

- На телефон 02/8054 114 или 0888 86 80 05 в администрацията на регион „ Триадица “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР