Процент разлика между първите две коалиции в парламента, ако изборите

...
Процент разлика между първите две коалиции в парламента, ако изборите
Коментари Харесай

Симеонов: ПП и ДБ ще сгрешат, ако заложат на кампания русофили-русофоби или насочена срещу Радев

Процент разлика сред първите две обединения в Народното събрание, в случай че изборите бяха в този момент. Това демонстрира изследване на " Галъп интернешънъл ", съгласно което новосформираната коалици ПП-ДБ взима 27.1 на 100 от вота, а ГЕРБ-СДС – 26.1%.

Политологът Първан Симеонов изясни в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS, че при такова тъждество на върха, преимущество има политическият индивид, който има по-голям запас. „ Тези, които имат повечко запас, са „ Демократична България ” и „ Продължаваме Промяната ”, твърди изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл ". Той посочи, че той се състои главно от младежи в София.

Според Симеонов Политическа партия и Демократична България ще разделят света на черно и бяло. По думите му новата коалиция ще сгреши, в случай че заложи на акция русофили-русофоби или такава, ориентирана против президента Румен Радев.

„ Ще гледаме акция, в която едните ще викат „ Nexo ”, другите ще викат „ Магнитски ”. Въобще гадна акция най-вероятно ”, разяснява политологът като акцентира, че вторият лист със глобени, в който попада и някогашен министър на ГЕРБ, ще повлияе върху изборния резултат на партията на Борисов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР