Процедурни правила за условията и реда за предлагане на кандидати

...
Процедурни правила за условията и реда за предлагане на кандидати
Коментари Харесай

Здравната комисия гледа правилата за избор на подуправител на НЗОК

Процедурни правила за изискванията и реда за предложение на претенденти за подуправител на НЗОК, представянето и общественото обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по опазването на здравето, както и процедурата за избор от Народното събрание – това ще прегледа на утрешното си съвещание Комисията по опазване на здравето в Народното събрание.

От дневния ред на Комисията излиза наяве още, че депутатите ще обсъдят анулацията на карантината при Коронавирус, препоръчана от Министерския съвет с промени в Закона за здравето. Законопроектът бе импортиран в Народно събрание още при започване на септември, само че депутатите по този начин и не съумяха да стигнат до него преди близо едномесечната си почивка по отношение на локалните избори.

На съвещанието си също по този начин народните представители ще прегледат определението на Конституционния съд от октомври, с което Конституционен съд позволи разглеждането всъщност на настояването на Върховен административен съд за определяне дали лимитите в лечебните заведения са противоконституционни.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР