Процедурата за изграждането на тунел „Железница” ще бъде удължена. Това

...
Процедурата за изграждането на тунел „Железница” ще бъде удължена. Това
Коментари Харесай

След отказа на „Джи Пи Груп“: Процедурата за тунел „Железница” се удължава

Процедурата за построяването на тунел „ Железница” ще бъде удължена. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

„ За тунел „ Железница “ върви процедура и тя не е завършила. Има определен реализатор и има обжалване в Комисията за защита на конкуренцията. След оповестяването на отхвърли за подписване на контракт на „ Джи Пи Груп “, се удължава процедурата за избор на изпълнител”, сподели районният министър.
След решението на Борисов: „ Джи Пи Груп ” предизвестява за санкции по плана „ Железница ” В известие до медиите компанията декларира, че се отхвърля от подписване на контракт за осъществяване на строителството на тунел "Железница "
Министър Аврамова добави, че не чака закъснение в строителството на тунела и той ще бъде приключен в законовите периоди. Регионалният министър сподели, че правата от Кресна до Сандански на Автомагистрала „ Струма” ще стане подготвена по-рано.

„ Договорът е до юни месец 2019 година Фирмата изпълнителя на този лот пое ангажимент да завърши по-рано. Имаше обжалване от хора, които са обезщетени - текат процедури за отчуждаване. До Нова година сигурно считам, че ще имат подготвеност да издадат обекта в цялостния му вид”, съобщи Аврамова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР