Процедурата за изграждане на нов стадион на ЦСКА на мястото

...
Процедурата за изграждане на нов стадион на ЦСКА на мястото
Коментари Харесай

Министърът на спорта за стадиона на ЦСКА: Проектът е в задънена улица

Процедурата за създаване на нов стадион на ЦСКА на мястото на " Българска войска " в Борисовата градина в София е в задънена улица. Това съобщи служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов при представянето на екипа си пред медиите.



" Червените " се борят да реконструират актуалното оборудване от 2019 година насам. Тогава някогашният министър на младежта и спорта Красен Кралев съобщи, че ще бъде основано сдружение сред страната и " Арена ЦСКА " ЕООД, чийто едноличен притежател на капитала е " Професионален футболен клуб ЦСКА " ЕАД. Предмет на активността му ще бъде " вложение, реновиране и рационализация на състезателен комплекс " Българска войска ". До момента тази стъпка не е изпълнена.

Снимка: Lap.bg

" Процедурата не е в задънена улица, не знам тъкмо по какъв начин да се изразя. В развой е на доразглеждане са документите - от едната страна, от другата страна, за това сдружение взаимно сред министерството и футболния клуб ЦСКА. Има договорености за едно общо сдружение. Първоначалната ми информация е, че това сдружение не съществува. Не е записано в съда. Не мога да ви дава отговор. Проверяваме какъв е казусът. Още другата седмица особено за ЦСКА ще мога да ви кажа по какъв начин стоят нещата с акуратност ", сподели Кузманов.

" Предприели сме диалози към подопечните от страна на министерството организации по отношение на стадиона. Другата седмица може би ще проведем среща с управлението на ЦСКА за уточняване и позиция в какво положение е това желание, било положително, било неприятно – да се осъществя или не се осъществя “, сподели още министърът на спорта.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР