Прототип на Tesla Cybertruck е забелязан да преминава през проход

...
Прототип на Tesla Cybertruck е забелязан да преминава през проход
Коментари Харесай

Tesla Cybertruck забелязан с камуфлаж

Прототип на Tesla Cybertruck е видян да минава през проход в Калифорния. За първи път той е оборудван с камуфлаж.

Производителите на коли постоянно маскират колите си, преди те да влязат в произвеждане.

В исторически проект Tesla не е била огромен ползвател на камуфлаж при прототипите. Това се дължи най-много на метода на Tesla да показва прототипи, които остават много близки до индустриалните версии, до момента в който други автомобилни производители постоянно показват ранни прототипи, които се трансформират доста досега на стартирането им в произвеждане.

Въпреки това в последно време видяхме Tesla да употребява камуфлаж при новия обновен Model 3, само че даже и този камуфлаж не беше обичаен в автомобилната промишленост.

Сега кибритената клетка също получава камуфлажна обработка, само че оставайки вярна на себе си, Tesla още веднъж не потегля по обичайния път.

През последните няколко дни в региона на залива в Калифорния беше видян Tesla Cybertruck с цялостна армейска камуфлажна обвивка:

Започват слуховете за киберкамиона с камуфлажна обвивка. Като се има поради, че за първи път Tesla си прави труда да замаскира първообраз на Cybertruck, някои считат, че това подсказва, че това е серийната версия на камиона.

Други считат, че може би Tesla тества фабрична опаковка за Cybertruck.

Tesla съобщи, че единственият метод за смяна на цвета на електрическия пикап ще бъде посредством пакетиране.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР