Прототип на най-новия модел руски военно-транспортен самолет Ил-112 В с

...
Прототип на най-новия модел руски военно-транспортен самолет Ил-112 В с
Коментари Харесай

Прототип на най-новия руски военно-транспортен самолет се разби край Москва

Прототип на най-новия модел съветски военно-транспортен аероплан Ил-112 В с трима души на борда се разруши през днешния ден по време на изпитателен полет покрай Москва, в региона на Кубинка, заяви компанията производител Обединената авиостроителна корпорация (ОАК), представена от Ройтерс.

От известието не излиза наяве дали има жертви. Агенция РИА Новости обаче заяви по-късно, че по публична информация на управляващите екипажът е умрял.

Видеокадри от злополуката, качени в интернет, демонстрират самолета по какъв начин лети на ниска височина с горящо крило, преди да направи внезапен завой и да се забие в земята. Според източник от съветските служби за изключителни обстановки един от моторите се е запалил. " Преди рухването вторият (десният) мотор на самолета се запалил. Скоро по-късно самолетът се наклонил на дясната си страна, почнал да губи скорост, преобърнал се и паднал ", сподели източник на ТАСС. Обединената авиостроителна корпорация създава и тества Ил-112 В, който би трябвало да размени остарелия към този момент транспортен аероплан Ан-26, показва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР