Proton AG – разработчикът на популярните Proton VPN и услугата

...
Proton AG – разработчикът на популярните Proton VPN и услугата
Коментари Харесай

Proton стартира VPN услуга за бизнес клиенти

Proton AG – разработчикът на известните Proton VPN и услугата за предпазена е-поща ProtonMail уголемява продуктовата си гама с стартирането на Proton VPN for Business – VPN услуга, предопределена за бизнес клиенти. Новият артикул е отговорът на компанията на възходящото търсене от страна на бизнес сътрудниците, които към този момент са поверили сензитивните си данни на Proton AG.

Proton VPN for Business ще помогне на бизнеса да си обезпечи сигурен работен развой. Ключово изобретение е въвеждането на услугата Private Gateway, която може да се употребява за разграничение на равнищата на достъп за чиновниците в една и съща организация. С нейна помощ работодателите могат да понижат рисковете и да разделят достъпа, което е значим аспект за основаването на сигурна инфраструктура. Поддържа се детайлно настройване на настройките за достъп за другите групи консуматори.

Proton се пробва да откри баланс сред високите стандарти за сигурност и запазването на персоналната информация на клиентите. VPN услугата на компанията придвижва трафика през личната ѝ мрежа, която включва над 3000 сървъра в 60 страни. Внедрена е поддръжка за блокиране на рекламен програмен продукт, образован протокол Stealth, който избира най-ефективната връзка от наличните, както и поддръжка на протоколите WireGuard и OpenVPN.

Като част от офертата Proton VPN for Business компанията предлага на клиентите 4 разнообразни тарифни проекта. Най-достъпният от тях е проектът Essentials, който коства 8,99 $ за консуматор на месец. Услугата Private Gateway коства 49,99 $ за консуматор на месец. При закупуване на достъп за по-дълъг интервал от време се оферират отстъпки. Новата услуга е налична за Windows, macOS, Linux, Android и iOS, като има поддръжка за Chrome, Firefox, Android TV и Chromebook.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР