Противостоянието с полицията в крайна сметка доведе до експлозията на

...
Противостоянието с полицията в крайна сметка доведе до експлозията на
Коментари Харесай

Дом във Вирджиния експлодира, след като барикадиран заподозрян стреля със сигнална ракета, огнестрелно оръжие, докато полицията се опитва да претърси

Противостоянието с полицията в последна сметка докара до детонацията на дом в Арлингтън, Вирджиния, откакто барикадираният обвинен стреля със сигнална ракета револвер десетки пъти и огнестрелно оръжие вътре в резиденцията.

Полицията на окръг Арлингтън сподели, че чиновниците са реагирали на дома в блок 800 на N Burlington към 4:45 ч. в понеделник след известие за вероятни изстрели.

Предварителното следствие откри, че обвинен е изстрелял сигнална ракета към 30 до 40 пъти от вкъщи си в околния квартал, сподели полицията в известие за вести. Не се оповестява за материални вреди или пострадвания от изстрела на сигналната ракета.

Дом в Арлингтън, Вирджиния, беше обзет от пламъци след детонация, до момента в който ченгета се опитваха да обслужат заповед за обиск. (Кредит: Алекс Уилсън)

Полицаите се пробваха да приказват със обвинения по телефона и през високоговорителите, само че той не отговори и остана барикадиран в дома.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР