Противоречия в американския Конгрес, след като беше съобщено, че израелският

...
Противоречия в американския Конгрес, след като беше съобщено, че израелският
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху ще държи реч пред американския Конгрес

Противоречия в американския Конгрес, откакто беше обявено, че израелският министър председател Бенямин Нетаняху ще направи послание пред американските законодатели. Очаква се това да стане на 24 юли.

Преди седмица водачите на Конгреса поканиха Нетаняху да приказва пред тях, като знак за мощна поддръжка от страна на Вашингтон към Тел Авив. Макар поканата да беше отправена взаимно от водачите и на републиканците, и на демократите в Камарата на представителите и в Сената, се чака идната аудиенция на израелският водач да предизвика митинги в и отвън Капитолия.

Междувременно от Вашингтон настояха да получат пояснение от Тел Авив за вчерашното нахлуване против учебно заведение в централната част на Ивицата Газа. При офанзивата са убити минимум 35 души, които се укривали в постройката. Сред починалите има и голям брой деца. Позицията на Израел е, че задачата на нападението са били бойци на палестинската формация " Хамас ". Американските управляващи са призовали да бъдат обявени имената на въпросните бойци, съобщи представителят на Държавния департамент Матю Милър.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР