Противоречивият рефер в ММА Марио Ямасаки планира да се върне

...
Противоречивият рефер в ММА Марио Ямасаки планира да се върне
Коментари Харесай

Най-омразният рефер в UFC загатна за завръщане

Противоречивият рефер в ММА Марио Ямасаки възнамерява да се върне в осмоъгълника тази година. 56-годишния рефер не е работил от 2018 година, откакто си навлече гнева на всички в ММА обществото. Ямасаки беше рефер в Бразилия в борба сред Валентина Шевченко и Присила Качоейра. В борбата им Шевченко смаза от пердах Качоейра, а Марио не искаше да спре срещата.

Той разреши на Присила да поеме доста непотребен бой и отврати всички с държанието си. След багра Ямасаки се оправда, че желал да й разреши да бъде боец. Дейна Уайт му беше гневен, а Ямасаки реши да си почине. Сега обаче той е решен да се завърне и още веднъж да бъде рефер. В скорошно изявление за MMA Fighting Ямасаки разкри следното:

" Чакам да свърши тази пандемия и ще подам документи в атлетическата комисия. Ще се върна към реферството допустимо най-скоро. Може би няма да е в UFC, само че ще бъде в Bellator, PFL, Shooto и други организации. Ще бъда в спорта.

Всичко зависи от комисията, която би трябвало да ми даде лиценз и борби, в които да съм рефер. Благодарен съм на UFC, които ми дадоха всичко. Не се окайвам. Изкарах 20 години с тях, а това не е за всеки. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР