Противоречивият инфлуенсър в социалните мрежи Андрю Тейт и брат му

...
Противоречивият инфлуенсър в социалните мрежи Андрю Тейт и брат му
Коментари Харесай

Местят братя Тейт под домашен арест

Противоречивият инфлуенсър в обществените мрежи Андрю Тейт и брат му Тристан би трябвало да бъдат преместени от ареста под домакински арест с неотложно осъществяване, постанови румънски арбитър.

Решението на Апелативния съд в Букурещ заменя последния интервал на задържане под стража, който трябваше да завърши на 29 април.

Две сътруднички - Георгиана Нагел и Луана Раду - също се освобождават.

И на четиримата е разпоредено да останат в постройките, в които живеят, в случай че нямат правосъдно позволение да ги изоставен.

Говорител на братята Тейт съобщи пред Би Би Си, че братята са " във екстаз ".

Братята са арестувани от декември и са разследвани по обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група. И двамата отхвърлят да са направили закононарушение.

Адвокатите на Тейт настояват, че задържането му в предпазен арест е безпричинно тежко, когато има други правосъдни благоприятни условия като домакински арест.

В изтекли правосъдни документи, видени от Би Би Си, се излагат показания на хипотетични жертви, които настояват, че са били принуждавани да печелят по 10 000 евро (8800 паунда) на месец в платформите на обществените медии, под хипотетична опасност от физическо принуждение.

В правосъдните документи се разказва също, че задълженията се употребяват като " форма на психическа насила ".

От началото на следствието през април предходната година прокуратурата е идентифицирала шест дами като жертви.

Все още обаче не са повдигнати обвинявания против братята или двете румънски сътруднички, които бяха задържани дружно с тях.

През 2016 година Тейт, някогашен кикбоксьор от британско-американски генезис, беше отхвърлен от английското телевизионно предаване Big Brother поради видеоклип, в който се виждаше по какъв начин той атакува жена.

След това той закупи печална популярност в интернет, като Twitter го банна поради думите му, че дамите би трябвало да " носят отговорност " за това, че са били полово насилвани. След това профилът му беше възобновен.

Въпреки възбраните в обществените мрежи, той закупи известност, изключително измежду младите мъже, като разпространява това, което показва като свръхмъжествен и свръхлуксозен метод на живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР