Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт съди жена от Флорида, че е

...
Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт съди жена от Флорида, че е
Коментари Харесай

„Манипулаторка, експлоатираща добри мъже за секс“: Андрю Тейт съди жена, обвинила го в трафик на хора

Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт съди жена от Флорида, че е излъгала, когато го е обвинила в трафик на хора, съобщи Sky News.

Тейт, който е упрекнат в Румъния в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група, твърди, че подправените обвинявания на дамата са довели до ареста му.

Братът на Тейт - Тристан, също е упрекнат в трафик на хора и проведена престъпност, както и в подстрекателство на други хора към принуждение.

Братята желаят минимум 5 млн. $ в желае си, който беше подаден във вторник против дамата, родителите ѝ, друга жена, която е живяла в имението на Тейт, и мъж, който е другар на дамата.

Тейттвърдят, че петимата са заговорничили, с цел да ги обвинят подправено в трафик на хора и обезчестяване, което им е коствало свободата и милиони долари доходи от доходоносните им обществени медии, подкастинг и бизнес инициативи.

Те бяхаарестувани за първи път в парцел в Букурещ през декември предходната година и бяхадържани в ареста до март, когато бяхаосвободени под домакински арест.

Братята са упрекнати, че са подмамили седем дами в полова употреба с подправени обещания за връзка, принуждавали са ги да се занимават с порнография и са ги подлагали на физическо принуждение.

Адвокатите на братята обаче настояват, че обвиняемитеса жертви на жена от Флорида, като я назовават " професионална измамница ".

В правосъдния иск се твърди, че тя е имала полова връзка с Тристан Тейт, с цел да се реалокира в Румъния, след което се е пробвала да измами братята.

Когато това не се получава, тя заговорничи с останалите, с цел да направи подправени изказвания пред румънските управляващи и посолството на Съединени американски щати, което води до арестите, споделят юристите.

" В нито един миг братята Тейт не са взели участие в трафик на хора ", се споделя в желае.

Адвокатите декларират, че дамата " е серийна лъжкиня, манипулаторка и интригантка, която експлоатира уязвими, постоянно богати мъже с положителни планове, за полова, финансова и прочувствена полза ".

Братята настояват, че тя е заговорничила с английска служителка в имението, с цел да ги измами с 200 000 $, като подправено е декларирала, че им трябват за " нещо значимо ", а когато проектът се провалил, отишла в посолството на Съединени американски щати.

Това предиздвикало румънски чиновници да нахлуят в дома, където тя била отседнала, с което почнало следствието против братята, се споделя в желае.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР