Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт, който беше задържан в Румъния, е

...
Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт, който беше задържан в Румъния, е
Коментари Харесай

Андрю Тейт с обвинение за изнасилване и трафик на хора

Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт, който беше арестуван в Румъния, е упрекнат в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група за полова употреба на дами. Брат му Тристан и двама негови сътрудници са изправени пред същите обвинявания.

Всички отхвърлиха обвиняванията.

Братята Тейт бяха задържани в дома им в Букурещ през декември предходната година. През март мярката против тях беше изменена на домакински арест след решение на румънски арбитър. В обвинителния акт, подаден в съда в Букурещ, се споделя, че четиримата обвинени са образували проведена незаконна група през 2021 година за осъществяване на трафик на хора в Румъния, само че също и в други страни, в това число Съединени американски щати и Обединеното кралство. Посочват се имената на седем хипотетични жертви, привлечени от братята Тейт посредством подправени обещания за обич и брак.

Процесът няма да стартира незабавно и се чака да отнеме няколко години.

През 2016 година Андрю Тейт, британско-американски някогашен играч по кикбокс, беше отхвърлен от английското телевизионно шоу Big Brother поради видео, което демонстрира той по какъв начин атакува жена. А

ндрю Тейт стана прочут във виртуалното пространство с изказвания, че дамите би трябвало да " носят известна отговорност " за половото принуждение против тях. Въпреки възбраните в обществените медии, той си завоюва известност, като демонстрираше хипермъжествен и ултралуксозен метод на живот.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР