Противоречивият бивш президент на САЩ Доналд Тръмп наскоро каза, че

...
Противоречивият бивш президент на САЩ Доналд Тръмп наскоро каза, че
Коментари Харесай

Американците попитаха дали това, че Тръмп застрелва някого, ще повлияе на вота им - и зашеметяващ брой отговориха с не

Противоречивият някогашен президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп неотдавна сподели, че няма да загуби гласоподаватели, в случай че простреля някого - и когато американците бяха интервюирани за това, замайващ брой споделиха, че това няма да промени вота им.

Последно изследване на канадската компания Mainstreet откри, че цели 38 % от интервюираните хора споделиха, че Тръмп прострелва човек на Пето авеню няма да повлияе на гласуването им.

Mainstreet интервюира 1053 възрастни на 18 и повече години, живеещи в Съединени американски щати, провеждайки изследването сред петък, 15 март и неделя, 17 март. В един въпрос се питаше: „ Доналд Тръмп сподели, че може да простреля някого на 5-то авеню в Ню Йорк и хората отново ще гласоподават за него.

„ Тръмп в действителност ли ще повлияе на вашите да гласуваш за него или срещу него? (всички гласоподаватели). “ Над една трета от далите отговор американци, 38 %, споделиха, че това няма да повлияе на вота им, до момента в който останалите 62 % споделиха, че ще.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Барън Тръмп става на 18 - в не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР