Противоречивата военна игра Six Days in Fallujah ще бъде пусната

...
Противоречивата военна игра Six Days in Fallujah ще бъде пусната
Коментари Харесай

Six Days in Fallujah излиза в Steam на 22 юни

Противоречивата военна игра Six Days in Fallujah ще бъде пусната в Steam Early Access на 22 юни 2023 година Дълго разработваното заглавие има за цел да опише историята на Втората борба при Фалуджа, която се организира през 2004 година, от разнообразни гледни точки, в това число през погледа на американските войски, които се бият с иракските бунтовници, както и през този на цивилното население на града.

На цена от $39,99, играта ще започва в Steam Early Access с четири кооперативни акции за четирима играчи, сложени да водят война в градска среда, като картите ще са процедурно генерирани, съгласно издателите от Victura. Тези задачи ще се съсредоточат върху прекарванията на американските морски пехотинци през първия ден от борбата. По-късно през годината играчите също по този начин ще получат опция да играят взаимно като бойци от специфичните сили на Съединени американски щати или като иракски бойци.

От Victura декларират, че възнамеряват да пуснат акции, пресъздаващи същински истории от борбата при Фалуджа, като крайният артикул се чака да бъде наличен както за конзоли, по този начин и за компютри през 2024 година Six Days in Fallujah в началото трябваше да бъде издадена от Konami преди близо 15 години, само че компанията се отдръпна през 2009 година заради спорния темперамент на заглавието, което притегли рецензии от голям брой страни, в това число от военни ветерани и пацифистки организации. Проектът беше рестартиран през 2017 година, когато от Victura оповестиха, че играта още веднъж е в развой на разработка в студиото Highwire Games.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР