Противоречивата снимка на Кейт и нейните деца само налива масло

...
Противоречивата снимка на Кейт и нейните деца само налива масло
Коментари Харесай

Снимковата „манипулация“ на Кейт Мидълтън е „истински спор“, който само налива „масло в огъня“

Противоречивата фотография на Кейт и нейните деца единствено налива „ масло в огъня “ към кралските особи, съгласно специалист.

Снимката от Деня на майката беше споделена в обществените медийни канали на семейство Уелс през вчерашния ден дружно с обява, подписана от принцесата, която благодари на хората за тяхната поддръжка, до момента в който тя продължава да се възвръща от коремна интервенция. Феновете обаче започнаха да показват „ неточности “ в фотографията, за която се допуска, че е направена от принц Уилям.

Изглежда, че мързеливото редактиране е довело до странни несъответствия, в това число с ръкава и полата на принцеса Шарлот, както и дясната ръка на принц Луи. Принц Джордж също наподобява отвън фокус, до момента в който косата на Кейт е замъглена, само че не и лицето й.

Снощи няколко от най-големите интернационалните фотоагенции в света обявиха, че фотографията е била „ манипулирана “. Асошиейтед прес (AP) Reuters, Agence France-Presse (AFP) и Getty Images поотделно издадоха „ уведомление за заличаване “ до медийни организации по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР