Противоречивата победа на KSI над Джо Фурниеr беше отменена след

...
Противоречивата победа на KSI над Джо Фурниеr беше отменена след
Коментари Харесай

Отмениха победата на KSI, заради непозволен удар

Противоречивата победа на KSI над Джо Фурниеr беше анулирана след преразглеждане и мачът беше анулиран. 29-годишната сензация в YouTube реализира победа с нокаут във втори рунд в събота вечерта, само че повторенията демонстрираха, че KSI удря Фурние с лакът в лицето.PBA Boxing, които глобиха дуела, лишиха успеха оповестиха мача за недействителен след " преразгледано решение ". Това стана откакто Фурние публично подаде тъжба преди няколко дни.

„ Въпреки че KSI завоюва борбата, беше открито, че ударът с предмишницата/лакътя е инцидентен и беше решено надпреварата да бъде оповестено за „ без резултат “ в сходство с разпоредбите “, се споделя в изказването на РВА.

„ PBA организира прегледа вярно, заслужено и с правна помощ от самото начало, защото дуелът беше глобен и контролиран според единните правила на бокса. Ние се уверихме, че този развой беше извършен бързо и заслужено, с цел да се резервира честността на бокса. “

Промяната в резултата значи, че KSI остава с 3-0 като професионален войник. Неговите победи са против Swarmz, Луис Пинеда и FaZe Temperrr.

След борбата с Фурние KSI написа: „ Работих доста крепко за тази борба и имах натоварен и уморителен лагер. Няма по-добро възприятие от това да съм на този кръг и да имам вдигната ръка пред моите правилни и невероятни почитатели, които оценявам толкоз доста. За страдание успеха, която беше неизбежна без значение от всичко, е опетнена и аз ненавиждам това. Гадно е! “

„ Аз изпълних малко дясно кроше, когато Джо ме хвана и падна към мен. Приземих това кроше и ръкавицата ми влезе в контакт, само че наподобява беше последвана от несъзнателен контакт с предмишницата ми. Разстроен съм, че това не е толкоз чиста победа, колкото желаех, и имам възприятието, че понижава упоритата ми работа с моите треньори. И в двата случая се надявам, че шоуто ви е харесало и оценявате поддръжката. Съжалявам за всички почитатели, разочаровани от него. Никой не е по-добър от мен. “

Впоследствие Фурние прикани за реванш и дефинира KSI като " машинация " и " позор ". Но KSI упорства, че няма интерес да се връща назад - даже и да се смята, че няма да има проблем. Вместо това, той се концентрира върху звездата от Лов Айлънд Томи Фюри - който победи противника на KSI Джейс Пол през февруари.

„ Аз печелех и беше елементарно. Много по-лесно, в сравнение с си мислех, че ще бъде. И аз просто си споделям, какъв е смисълът? Защо? И в случай че не друго, множеството хора са на моето мнение. Обществеността е „ Не ни интересува. Все отново го победи, тъй че бий се с Томи Фюри. Хората желаят да ме видят по какъв начин се изпиптвам. На хората им е писнало просто да премазвам противници “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР