Противоречивата фигура Павел Колев обяви, че напуска поста си като

...
Противоречивата фигура Павел Колев обяви, че напуска поста си като
Коментари Харесай

Павел Колев официално напусна Левски, в понеделник "сините" му слагат заместник

Противоречивата фигура Павел Колев разгласи, че напуща поста си като изпълнителен шеф на Левски. В понеделник „ сините “ ще разгласят кой извършва краткотрайно длъжността до 31 август, когато би трябвало да се организира Общото заседание. Колев показа, че наследникът му е член на Управителния съвет, а най-лошото е зад тила на Левски. Според него клубът ще се завърне на върха, само че първо би трябвало да премине през интервал на стабилизация.

„ Обсъдихме дневния ред на Общото заседание и текста на поканата, която би трябвало да входираме. Решихме, че Общото събрания на Левски ще е 31 август от 11:00 часа в Сектор А на „ Георги Аспарухов “ на паркинга на втория етаж. Резервна дата 16 септември в тази ситуация, че не се събере кворум. До 31 август взехме решение кой ще извършва длъжността изпълнителен шеф. Както знаете моето 6-месечно предупреждение изтече. Очаква се аз да бъде отписан на следващия ден от Търговския указател. В понеделник ще знаете името на краткотрайно изпълняващия длъжността. Той ще един от членовете на УС. Това е решение до 31 август, когато ще се чака да има промени в състава “, стартира Павел Колев.

„ Ако ме питате за персонално мнение, Константин Баждеков е най-подготвеният. Аз поемам ангажимент да остана, да оказвам помощ до Общото заседание. Който и да е определеният от моите сътрудници, ще може да разчита на моето подпомагане. Ще изпълним равномерен преход “, добави той.

„ На Общото заседание ще има сигурно точка в дневния ред за смяна в Устава. „ Тръст Синя България “ внесе план за дневен ред на Общото заседание. Той беше признат от Надзорния съвет. Промените в Устава главно засягат клубната еднаквост на Левски , която е разказана в детайли и дават форма на гаранция, че името, стадиона на клуба не могат да бъдат промени елементарно, единствено с болшинство 9/10 “, разкри Колев. 

„ Аз имам равносметка за себе си. Мога да ви кажа, че тези две години и половина ги броя за 20 трудов стаж. Случиха се непредвидени неща, настъпиха турбулентни времена. Имам поради смяната в собствеността, пандемията, трагичните дни на май месец 2020 година. Трябваше в придвижване да решаваме проблемите. Най-важното е, че Левски го има. Истинско знамение е. Всички знаем на какво се дължи. Това е клуб, който има неповторима еднаквост и няма аналог в България. Най-важното е, че най-лошото е зад тила ни. Не значи, че Левски ще стартира да се бори за оценки, само че след интервал на стабилизация Левски ще се върне в челото на класирането. Клубът има изобилен вътрешен запас, това му е най-голямото благосъстояние “.

„ Има диалози, със спонсори, някой са към този момент съответни. През последната година работихме в две направления - търсихме вложител за клуба и две партньорства. Ако би трябвало да слагаме оценка на оперативното управление, тя не би трябвало да е повече от междинен 3. Чисто административно Левски няма потенциал. Нямаме „ Sales and Sponsorships ” отдел, който да реализира контактите с компании и да търси съответно съдействие. Един голям размер от работа беше осъществен. Благодаря на всички сътрудници, няма да ги изреждам поименно. Направихме много презентации, много ценови листи, които не бяха правени до този миг. Имаме към този момент и нови канали, апликация. Скоро се надяваме третата генерация на тази апликация да заживее. Тръгнахме към цифровизация. Това е бъдещето на Левски. Клубът най-накрая разполага с базата данни на всички свои последователи, с цел да прибавя стойност към това, което има. Феновете са подготвени да оказват помощ финансово, освен от трибуните “.

„ Спокоен съм. Най-лошото мина. Оттук нататък би трябвало доста работа. Тя би трябвало да се реализира от хора, които си взимат постоянно заплатата. Трябват нови попълнения в администрацията, с цел да осъществя комерсиалния капацитет, който има марката Левски “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР