Противоречивата човешка пещера“ на един милионер, наречена най-голямата във Великобритания“,

...
Противоречивата човешка пещера“ на един милионер, наречена най-голямата във Великобритания“,
Коментари Харесай

„Най-голямата човешка пещера в Обединеното кралство“ в центъра на дългия спор за планиране може да се превърне във ваканционно жилище под наем

Противоречивата „ човешка пещера “ на един милионер, наречена „ най-голямата във Англия “, може да се трансформира във ваканционно жилище чартърен, защото локалните се опасяват от шума от празненствата в джакузи и саксофони.

Греъм Уайлдин се опълчи на голям брой правосъдни разпоредби за разрушение на нелегално издигнатата единица в имението му в Синдърфорд, Глостършир, даже изправен пред затвор, преди да я продаде за £1. Убежището от 10 000 квадратни фута разполага с зала за боулинг, вградено кино, казино и зала за игри, всички издигнати без позволение за градеж.

След като го построи през 2014 година, 70-годишният господин Уайлдин получи позволение правосъдна заповед за изваждане от употреба на постройката, на която той не се подчини, след това излежавайки шестседмична присъда за пренебрежение към съда. Той също по този начин загуби поредност от други правосъдни каузи за опазване на постройката.

Но в този момент предложенията за преобразяване на прилежащата къща във ваканционна дано получиха врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР