Противоречива информация се появява около случая с автобуса, управляван от

...
Противоречива информация се появява около случая с автобуса, управляван от
Коментари Харесай

Виктор Николаев за поредния случай на дете зад волана: Една сбъдната мечта - един автобус по-малко

Противоречива информация се появява към случая с рейса, ръководен от дете, седнало в скута на водача. Версиите на притежателя на транспортното средство Илиян Шаханов и на Пътна полиция в Бургас се разминават, сподели в репортаж Нова телевизия.

Противоречието е по съвсем всички детайлности, изнесени по случая. От компанията настояват, че рейса е пътувал по автомагистралата Бургас - Пловдив. Данни сочат обаче, че той в действителност се е прибирал от Турция.

По въпроса имало ли е пасажери притежателят твърди, че транспортното средството е било празно. От Пътна полиция обаче удостоверяват, че вътре е имало хора, което се вижда и от видеото, огласило случая. В рейса е бил втория водач, а детето зад кормилото най-вероятно е неговото.

За изказванието, че рейсът е криволичел по автомагистралата, притежателят му съобщи, че това е невероятно. Превозното средство е съвременно и има система, която записва неналичието на ръководство и на 35-ата секунда го стопира, в случай че има нередности в придвижването.

По мотив обяснението, че водачът е желал да сбъдне една детска фантазия, водещият Виктор Николаев разяснява: “Една сбъдната фантазия - един рейс по-малко ”. Думите му бяха във връзка това, че евентуално на транспортното средство ще му бъде спряна регистрацията за половин или цяла година. Глобата за водача ще е сред 100 и 300 лв.. Възможно са наказания и по закона за отбрана на детето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР