Противоречие в информацията за катастрофата, при която на 5 юни

...
Противоречие в информацията за катастрофата, при която на 5 юни
Коментари Харесай

Семерджиев извикал полицайката Симона минути след катастрофата

Противоречие в информацията за злополуката, при която на 5 юни починаха две дами. По-рано стана ясно, че водачът Георги Семерджиев, е пътувал самичък в джипа си.

По наша информация полицайката Симона Радева, посочена за помощник на лидерът, декларирала, че в злощастната нощ е пътувала към квартал „ Слатина “. Това се оказва несъвместимо с мястото на злополуката. По думите ѝ по-късно предходна през „ Черни връх “. Там тя вижда кошмарния случай и приятеля си Мирослав, който е дежурен и е от първите на мястото. Спирайки, той ѝ споделя да бяга, разбра GlasNews.bg.

Казаното от Симона обаче, не подхожда на показанията на служащ от автомивката. Той твърди, че Семерджиев е избягал там и се е обадил от телефона му на Симона, с цел да пристигна да оказва помощ.

Служителят съобщи пред медията ни, че полицайката импровизирано е шеф на мястото и му е шефка.

Припомняме, че Семерджиев е бил притежател на автомивка, намираща се в региона на " Маринела ", която обаче банкрутирала. Всяка седмица имало процедура - десетки полицейски чиновници на Първо РПУ (основно от филиала на ул. Г.С.Раковски и Четвърто РПУ на чиято територия стана тежката катастрофа), да посещават автомивката на Георги, с персоналните си коли, където те били измивани гратис.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР