Противоположни са посланията Борисов. Той трябва да стои зад думите

...
Противоположни са посланията Борисов. Той трябва да стои зад думите
Коментари Харесай

Психиатърът д-р Владимир Сотиров: Борисов обича да е благодетел, хвърля прах в очите на хората

Противоположни са посланията Борисов. Той би трябвало да стои зад думите си, а не да хвърля прахуляк в очите на хората. Не би трябвало да се представяш като покровител и хората да те благославят. Борисов желае нашата любов, благодарност, признателност. Това води това до непоследователно държание За мен това е признак на липса на екипна работа. Това съобщи психиатърът доктор Владимир Сотиров.
Единствената интерпретация е, че те не знаят какво вършат, нямат синхрон, имат безредни и спорни послания “, съобщи той и добави, че с положителните вести за разхлабване на ограниченията министър-председателят цели да получи удивление, добави той пред btv.

Когато не можеш да си представиш мечтаното бъдеще, което е ресурсно обезпечено, тогава ти нямаш мотив да си благополучен, а депресиран. Така в психиатърът разяснява проучване на „ Тренд “, съгласно което 80% от българите се усещат нещастни.

По думите му вероятността за по-добро бъдеще е най-хубавият антидепресант. „ Когато знаеш, че животът ще бъде дълъг и пълностоен, че ще имаш опция да се реализираш – тогава имаш мотив да се чувстваш благополучен. Наличието на такава вероятност е най-силният антидепресант “, сподели още психиатърът.

Д-р Сотиров разяснява, че хората са манипулирани от властта и са изгубили свободата си. Според него жителите не могат сами да възнамеряват живота си, като даде образец с противоепидемичните ограничения.

„ Когато вземат решение какви ограничения да отпаднат, въз основата на какви знаци преценят? Ние не знаем. Оставам с усещането, че това се случва случайно. Ние сме изключени, а когато човек е изключен – той не се усеща създател на живота си, той е марионетка, а по този начин няма по какъв начин да си благополучен, ти се чувстваш нерешителен “, добави медикът.

Психиатърът уточни, че хипохндричните страхове се обострят по време на пандемия.

Относно сериозното положение на психиатричните здравни грижи у нас, доктор Сотиров разяснява, че казусът идва от неналичието на съответно ръководство в бранша.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР