Противопожарни екипи с два специализирани автомобила на РСПБЗН-Силистра и служители

...
Противопожарни екипи с два специализирани автомобила на РСПБЗН-Силистра и служители
Коментари Харесай

50 дка гора и 5 фургона спасиха силистренските пожарникари

Противопожарни екипи с два профилирани автомобила на РСПБЗН-Силистра и чиновници от Горското стопанство са загасили пожар, обхванал и унищожил 15 дка широколистна гора край село Айдемир. Произшествието е станало на 10 септември към 12:00 часа, заради небрежна работа с огън. След потушаването на пожара са избавени 50 дка гора и 5 фургона.

Без материални вреди са останалите 6 пожара, загасени от екипи на противопожарните звена в Силистренска област в интервала 09-12 септември. Горели са главно сухи треви. Спасени са къщи в село Сребърна, 2 леки автомобила в Силистра и царевична равнища край село Пожарево.

На пет сигнала за оказване на техническа помощ са реагирали екипи на пожарните служби през почивните дни. В два от случаите са отводнявани избени пространства в Тутракан. На 10 септември към 23:55 часа в Силистра огнеборци са изтеглили пропаднал в ров по ул. „ Дръстър “ лек автомобил. Техническа помощ е оказана и при станалите през почивните дни пътнотранспортно произшествие и трудова акцидент.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР