Противопожарен автомобил, превърнат в кемпер, паркира на пясъка на т.

...
Противопожарен автомобил, превърнат в кемпер, паркира на пясъка на т.
Коментари Харесай

Пожарна-кемпер нагази на Шофьорския плаж край Созопол

Противопожарен автомобил, трансфорат в кемпер, паркира на пясъка на така наречен Шофьорски плаж край Созопол. Това е следващият случай, при който някой си разрешава да гази по този метод в предпазената околност с дюните. Пак ли няма да има наказани-да забележим?

Пожарна-кемпер върху пясъчната линия провокира вълна от неодобрение в обществените мрежи. Тази заран концесионерът на прилежащия плаж Стоян Василев първи вижда тежката техника, която е затънала в пясъка.

" Дойдохме на място и видяхме, че това е някакъв високопроходим автомобил и някакви немски туристи си газят дюните и си плажуват на плажа ", изясни Василев.

Автомобилът е с непозната регистрация. В продължение на няколко дни водачът дружно със своята другарка обикаляли с къщата на колела родното Черноморие. Последната им спирка се оказва Шофьорския плаж, където необезпокоявано те потъпкват пясъчните дюни късно нощес. След подаден сигнал на 112 полицейски чиновници идват на място.

" Те са посрещнати от извънредно нападателен лидер на въпросния кемпер, за който е открито, че е 34-годишен немски жител. Той не е съобразил с полицейското предписание и е траял с нападателните прояви е арестуван за период от 24 часа ", изясни Цветелина Рандева, представител на ОД МВР-Бургас.

На мъжа са формирани и актове по Закона за ръководство на Черноморското крайбрежие. Очаква се профилирана техника да извади от пясъка тежката машина.

Репортер: Елеана Цанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР