Противниците на властта се събират в един отбор. Това е

...
Противниците на властта се събират в един отбор. Това е
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Противниците на властта се събират в един отбор

" Противниците на властта се събират в един тим. Това е най-лошият сюжет за властта ". Това сподели пред БНР политологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп Интернешънъл ". По думите му са се основали условия за синхронизиране на разпокъсаните другояче съперници на ръководещите:

" Дори хора със синя биография поддържат червен президент ", разяснява той и добави, че се е получило от нищо нещо.

В предаването " Нещо повече " политологът уточни, че с цел да се оцени дали ще се получи " съвършена политическа стихия ", би трябвало да се наблюдава какво ще се случи от всичко, декларирано като настройки за митинги, или хората ще вървят на море.

" Акцията на Христо Иванов е добра от позиция на политическото позициониране. С най-малко средства тя реализира оптимален резултат и върна " Да, България " в мача ", разяснява той. Според Симеонов тематиката " Росенец " е напипала всеобщия политически усет в България, който не обича огромни парцели.

Първан Симеонов изрече съмнение, че Ахмед Доган се нуждае от държавна защита, а не от каквато и да е: " Това са неща, които ние не би трябвало да знаем, тъй като те са от по-друго естество, може би разследващо ". По думите му Движение за права и свободи имат един огромен проблем - не държат сметка за публичното мнение:

" Да, българите са търпеливи хора, само че в случай че Движение за права и свободи желаят да вземат участие във властта по малко по-директен метод и да бъдат допустими в очите на хората, ще би трябвало малко по-гъвкаво да работят ".

Симеонов съобщи, че няма подозрение, че Движение за права и свободи се е долепило до ГЕРБ във властта и на правилото на варенето на жабата чакат обществото да свикне с това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР