Противникът на Лудогорец в Лига Европа Еспаньол продължава със слабите

...
Противникът на Лудогорец в Лига Европа Еспаньол продължава със слабите
Коментари Харесай

Пореден провал за Еспаньол у дома

Противникът на Лудогорец в Лига Европа Еспаньол продължава със слабите си резултати в Ла Лига, като през днешния ден записа четвърта поредна загуба вкъщи. Този път отборът от Барселона отстъпи на Валядолид с 0:2 в среща от седмия кръг. “Папагалчетата” имат единствено 5 точки от гостувания и се намират в зоната на изпадащите. За отбора на Роналдо пък това е първи триумф от пет кръга насам.

И шансът обаче не беше с Еспаньол през днешния ден, тъй като централният бранител Фернандо Калеро удари греда още при 0:0, а по-късно беше изпъден. Освен това в 25-ата минута реферът Гийермо Куадра даде противоречива дузпа за противника, откакто реши, че Виктор Санчес е направил нарушаване против Оскар Плано при битка за висока топка. Мичел Ереро беше прецизен от 11-ия метър.

Comença la segona part a l’RCDE Stadium!

RCD Espanyol de Barcelona 0-1 Real Valladolid

¡Vamos, Mágico!#EspècieEnExpansió | #RCDE | #Volem | #EspanyoldeBarcelona | #EspanyolRealValladolid pic.twitter.com/6HSatOeblQ
— RCD Espanyol de Barcelona (@RCDEspanyol) September 29, 2019
През второто полувреме Калеро се остави с лекост да бъде преодолян от Сержи Гуардиола и се принуди да го фаулира. За това той получи пряк червен картон, тъй като нападателят на гостите беше излязал самичък против вратаря.

И с 10 индивида Еспаньол продължи да търси изравняването, само че в добавеното време Оскар Плано вкара втори гол за Валядолид при една от следващите контраатаки.

В четвъртък Еспаньол гостува на ЦСКА (Москва) в Лига Европа.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 7 кръг, неделя 29 септември  Еспаньол 0:2краен резулат  Реал Валядолид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР