Против увеличаването на данъци съм. Ще се опитам да организирам

...
Против увеличаването на данъци съм. Ще се опитам да организирам
Коментари Харесай

Сидеров: Вдигам бунт срещу данъка на колите, ще дам Каракачанов на Гешев

Против увеличението на налози съм. Ще се опитам да провеждам някакъв тип митинги пред кметството във връзка налога на колите. Това сподели пред Българска национална телевизия общинският консултант и водач на Атака Волен Сидеров.
" Управляват ГЕРБ, декларирали са се като десни. Дясното понижава налозите по учебник, а ГЕБР ги подвига, което не е добре. Говори се нерекъснато, че има остатъци, а имаме увеличение на налози, стартира обяснението си той.
По думите му предлогът за повдигане на налога е нонсенс, защото се подвига данъкът както на колите, които замърсяват повече, по този начин и на тези с газови уредби. Това ще засегне стотици хиляди души, сподели Сидеров. " Не може да се мери какъв брой ще понижи това замърсяването. Видът каква кола караш, не се дефинира от твоето предпочитание, а от твоите благоприятни условия. Да дадат на хората опция да живеят добре и да карат екологични коли и тогава да им вдигнат налога ", безапелационен беше водачът на Атака. 
Сидеров ще упорства и за проверка на договорите за непорочност и цялостното им осветляван. " На 30 декември ще се разиска проект сметка за чистотата. 217 млн.лв. в отчета няма мотивация, за какво парите би трябвало даса толкоз. Това е нарастване с 10 милиона. Няма разбор на база на какво се начисляват тези пари. Това е надписана сметка, и защото тук вземат участие нормално частни компании. Ще ги осветля скоро. Ще гласоподавам изрично срещу. Освен това ще упорствам за обстоен разбор от надлежните органи какви контракти са сключвани и с кои компании, тъкмо както заявих и в предизборната си акция за кмет на столицата ”, съобщи Сидеров.
" Ако ме бяха избрали закмет щях да приключа тези контракти, само че не ме избраха. Договорът за почистването е апокрифен. Сега още веднъж се боря за информация както като бях народен представител. Договорът за софийска вода да вземем за пример бил написан на пишеща машина още по времетео на Софиянски. И в него било написано, че неустойката е милиард и половина, в случай че се приключи контракта. Представятели си,този който го е подписал трябваше просто години наред да бъде в СЦЗ - Софийския централен затвор ", разясни водачът на Атака.
Не виждам в какво да поддържам ГЕРБ, разяснява позицията си в общинския съвет Волен Сидеров. " Ако предложат рационална политика, а не антибългарска за повдигане на налозите, ще си помисля. Ако предложат обществени ограничения. Гледа се единствено по какъв начин да се взимат пари – синя зона, налози. Ако предложат нещо за майките и децата, аз съм в обществената комисия, ще ги поддържа. ", сподели той.
Въобще ще се окаже,че има доста по-интересни тематики от парламентарните, тъй като в Народното събрание има към този момент една рутина. Така Сидеров разяснява последните рокади в кабинета. " Аз съм удовлетворен, че не съм там, сега, в който се одобряват антинародни решения. Например, болничните да не се заплащат. Това е антинародна политика. И това се взема решение на съдружен съвет, тъй като ние сме изключени, махнати от ръководството. Атака не е напуснала, тя беше част от тройната коалиция, която подписа контракт с ГЕРБ за ръководство на страната. ГЕРБ подтиква изолирането на Атака, защото бяхме неодобни, а НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация бяха просто инструмент. Но ГЕРБ и управлението на ГЕРБ са главният поддържник на тезата Атака да не е в ръководството. ", безапелационен беше Сидеров.
Оставката на Бисер Петков: " Къде е оставката на зам.-министър Султанка Петрова от Вътрешна македонска революционна организация. Това запитвам, за какво министърът е отхвърлен, а заместничката му, която изготви потресаващата тактика за обществени услуги. Ние внесохме корекция, тъй като Законът за обществените услуги заплашва на следващия ден частни компании от чужбина да взематдететови,под претекст,че не се грижите за него и вие да не разберете къде е то повече. Този закон влиза в действие януари, а не би трябвало. ", разгневи се Сидеров. " Бисер Петков от дълго време трябваше да бъде отхвърлен, тъй като това министерство не е социалано,то работи за НПО-та и то непознати. Там се ползва на процедура джендър философията. Там се вършат промени,които покдрепят джендър политиките. " разяснява още той. 
" Каракачанов от дълго време е за събаряне и за следствие. Между другото във военното министерство от ден на ден данни ми дават за крупни далавери. Ще ги подредя в лист и ще ги дам на новия основен прокурор Иван Гешев да хвърли взор към това мочурище военното министерство, в което потъват милиони от нашите пари. Срещу което имаме необлечена, ненахранена армия и 2 милиарда лева за ненужни няколко чертежа на самолети. Всичко това е една антибългарска политика и Каракачанов е притежател на тази политика. " Това беше първият министър от кабинета Борисов, на който спред Волен Сидеров би трябвало да му бъде свалено доверието.
" Необходима е промяна на различен министър в кабинета, само че с ясна визия. Министерствата, в които би трябвало да се вземат незабавни ограничения са вътрешното и външното най-много. Във военното към този момент споделих и енергетиката ", изясни още Сидеров. " Едва ли ще остане министерство, което да похваля. Подкрепил съм технократи, не партийни деятели, които общо взето работят задоволително. Но имайте поради, че работата на един министър е част от целия кабинет. Във Варна те го назовават център, само че това ще бъде действително военна база на Съединени американски щати. България става фронт против своята освободеителка (Русия). В подобен фронт не желая да вземам участие. Ще платим жестока цена за това, както когато станахме съдружници на Третия Райх. "
" Майките бяха подтикнати да излязат още веднъж от несъответстващото решение на групата на ГЕРБ. Пак ви споделям ГЕРБ са тези, които движат политиката в България. НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация – този излишък от Обединени патриоти, който нелегално се назовава Оперативна програма, са единствено инструмент. Това несъответстващо решение да одобриш Валери Симеонов за зам.-председател на най-висшия орган в страната провокира грубо афектираните от него. Аз бих излязъл и се наредил до тези дами като жител, който е срещу. Веднага си представям по какъв начин ще кажат, че той яхва митинга. Но Валери Симеонов освен не би трябвало да е зам.-председател на Народно събрание. Той не би трябвало да е изобщо в някакъв забележим пост в политиката. Сега мога да се извиня към хората, че аз съм значително отговорен той да е в политиката и в Народното събрание, и в този момент зам.-пердседател. Но той е комфортен, питайте Дариткова, Менда Стоянова, с които в този момент Валери Стоянов е в доста близки връзки. Това са хората на Цветанов,те бяха супер близки с Валери. Питайте ги тях за какво го стартират този човек. Защо не желаеха различен представител на Оперативна програма или най-правилното – вие нямате право на ваш зам.-председател на Народно събрание, тъй като нелегално изключихте Сидеров и Атака и по този начин си избихте комплексите, че Атака години наред вкарва депутати, а вие не.Но това трябваше да го каже ГЕРБ. ", приключи Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР