Против правителството са тези, които са на страната на руския

...
Против правителството са тези, които са на страната на руския
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Подкрепящите Путин и Гешев не искат да има правителство


Против държавното управление са тези, които са на страната на съветския президент Владимир Путин, и тези, които са на страната на мафията, които поддържат основния прокурор Иван Гешев. Toва съобщи специалистът по национална сигурност Бойко Ноев пред bTV.

Според него не би трябвало да бъде свалян към сегашния миг. Играта с имунитетите е политически инструмент за един или различен депутат, уточни Ноев.

По думите му завършек на рецесиите ще има, само че България ще мине през няколко стадия. На България ѝ трябва постоянно държавно управление, уточни Бойко Ноев.
 Пламен Киров чака Гешев да конституира кабинета
Пламен Киров чака Гешев да конституира кабинета

Търси се отбрана с образуване на държавно управление, което да е контрапункт на офанзивите на прокуратурата по отношение на Борисов

Ноев посочи, че има две страни - неоправдателно наличие и нездравословно въздействие върху политическия живот в страната. Не може да си срещу публикуването на запис, а в това време да се радваш, когато излизат компромати против Бойко Борисов. Обществото би трябвало да знае какво се случва, само че този, който пусна записа, не желае да има постоянно държавно управление , разяснява военният специалист.

Той разяснява и ролята на президента Румен Радев с за сформиране на държавно управление на ПП/ДБ.

" От една година в президентството се е вселил черен дух и това не е Румен Радев, който познаваме " , добави Бойко Ноев.

Той акцентира още един път, че България би трябвало да има държавно управление непременно и постоянен парламент.

Бойко Ноев чака да има и промени в прокуратурата . Никога до момента шефовете на, посочи някогашният боен министър и запита кой е предиздвикал службите да отидат в Народното събрание и да приказват.
 Радостин Василев е инструмент на службите, счита Петков
Радостин Василев е инструмент на службите, счита Петков

Кирил Петков бил извикан на разпит поради записите на Радостин Василев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР